Vad kan vi göra för er?

Det är lätt att låta kaxig, men svaret är: Allt du vill.                                                                                 

Vi vågar skriva så eftersom byråns medarbetare tillsammans har mer än 100 års erfarenhet av reklam och marknadsföring. Vi vet att vi är duktiga på det vi gör och att kvalitén på våra uppdrag är bevis nog.

Men! Mitt i självsäkerheten känner vi alla en stor dos ödmjukhet. Varje uppdrag är unikt och det gör att vi aldrig kan gå på rutin. Respekt för kundens behov och önskemål är en av grundstenarna när vi jobbar. 
Rent konkret hjälper vi dig med allt du och ditt företag behöver inom reklam, design och PR. Vi arbetar med digitala medier, print, förpackningar och workshops.

Stoner Hill är en kreatörsstyrd byrå med högt i tak. Vi tror på att våga vara prestigelösa, våga fråga även obekväma frågor och på att ha roligt medan vi arbetar tillsammans med våra kunder. Vi räddar gärna kunder i nöd som behöver snabba lösningar, men ju tidigare vi kommer in i processen desto bättre är vi! Då kommer våra kunskaper till sin fulla rätt och vi kan tillsammans göra en analys och ta fram rätt strategi för just ditt uppdrag.

Då blir vi den samarbetspartner vi helst vill vara.